Saunanovet

Lepolan Puuseppien saunanovet edustavat nostalgiaa, ajattomuutta ja pohjoisen puun kauneutta. Ovet valmistetaan laadukkaasta puusta mittatilaustyönä.

Kotimaiset ovet tunnelmalliseen saunaan

Tarjoamamme saunanovet ovat materiaaleiltaan pääasiassa kotimaisia puulajeja, kuten lämpökäsiteltyä haapaa, tervaleppää sekä oksatonta mäntyä. Ovirunkojen ja karmien sisus on liimapuuta, jossa on käytetty normaalia havupuuta. Taataksemme hyvän laadun, tuotannossamme käytetään vain parasta laatua edustavia puumateriaaleja.

Pyydä tarjous »

Saunanovet tervalepästä ja lämpökäsitellystä puusta

Valmistamme saunanovet puulajeista, jotka kestävät paremmin kosteutta ja ovat väreiltään miellyttävän pehmeitä. Lämpökäsittelyn ansiosta ovien mittapysyvyys on erinomaista. Ne pysyvät suorina sekä toimivina, ja ovat pitkäikäisiä sekä ekologisesti helposti hävitettävissä. Lämpökäsitelty puu on miellyttävää myös laudepuuna. Se ei johda enää lämpöä, minkä vuoksi laude ei kuumene. Lämpöpuu soveltuu hyvin seinäpaneeliksikin. Näin saunan ovi ja lauteet on mahdollista saada samasta materiaalista.

Saunanovet on mahdollista tilata myös tervaleppäisenä. Se on puuna vaaleampaa, mutta siinä on häivähdys punertavaa sävyä. Lämpökäsiteltyä puuta ja tervaleppää yhdistelemällä saunan sisälle on mahdollista aikaansaada miellyttäviä ja viihtyisiä värikontrasteja. Sauna näyttää viimeistellyltä kokonaisuudelta ja nostaa asunnon arvoa. Autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Kysy lisää! »

Millainen lasi sopii saunaan?

Kaikki saunanovet varustellaan asiakkaan toivomuksen mukaisesti halutuin lasi- ja helotusvaihtoehdoin. Tarjolla on muun muassa pronssi-, satiini- ja savulaseja. Lasi on karkaistua turvalasia, joten se ei rikkoudu helposti. Ovet toimitetaan aina karmeineen, lasitettuina ja saranoituna. Lasiaukollisten ovien ohella saunaosastolle saa myös umpiovia. Oviin on tarjolla eri lukitusvaihtoehtoja.

Vetimen voi valita joko pysty- tai vinosuuntaisena. Pystyvedinovia yltävät käyttämään pienimmätkin saunojat. Tilauksesta valmistamme saunanovet myös eri paneelein ja vakiokokoisten ovien lisäksi voimme tarvittaessa valmistaa niitä erikoismittojen mukaan. Vanhoissa taloissa ovireikää ei tarvitse tilkitä tai muuttaa oviaukkoa vakiomittakokoon.

Ovi asennettuna käyttövalmiiksi

Huolellinen paikalleen asennus varmistaa sen, että saunanovi toimii moitteettomasti. Asiakas saa aina myös oven hoito-ohjeet. On tärkeää käsitellä ovi aika ajoin esimerkiksi puu- tai parafiiniöljyllä. Huolehtimalla ovesta hyvin siitä on iloa vuosiksi eteenpäin.

Miksi juuri Lepolan Puusepät?

Valmistamamme saunanovet tulivat markkinoille lähes parikymmentä vuotta sitten. Olemme esitelleet oviamme monilla messuilla sekä kotimaassa että myös Saksassa. Lepolan ”uuden ajan sisustussaunanovet” herättivät messukävijöiden keskuudessa suurta huomiota. Nämä ovet ovat moderneja, mutta ne henkivät samalla viehättävää, ajatonta nostalgisuutta. Ovissamme yhdistyvät hienolla tavalla hitaasti kasvaneen pohjoisen puun kauneus ja harkitusti toteutettu huolellinen käsityö.

Kuvia toteuttamistamme saunaratkaisuista löydät galleriasta »

Ota meihin yhteyttä ja tilaa laadukas ovi saunaan

Tilaa taatusti laadukkaat ja kestävät saunanovet Lepolan puusepiltä!

Katso yhteystietomme »

Lue myös lisää Lepolan Puuseppien mittatilausovista ja -ikkunoista.

saunanovet - valikoimastamme löydät monet saunaovimallit

Saunanovet Lepolan Puusepiltä

Standardi ovet:

Puulaji: Tervaleppä, lämpökäsitelty haapa, mänty
Lukko: Abloy 4238 rullalukko
Sarana: Fiskars 6540 tai vastaava
Vedin: Pystyvedin
Lasi: Karkaistu turvalasi, pronssin sävy
Paneeli: STP 90 mm, pyöreäreunainen

Ikkunallinen saunanovi

Paneloitu saunanovi

Puinen saunanovi

Kestävä saunanovi

Tyylikkäät saunanovet

Monipuoliset saunanovet Lepolalta ammattitaidolla

Saunanovi jokaiseen tarpeeseen

saunanovi

saunanovi

Monipuoliset oviratkaisut

saunanovet ja kahvat

Monipuoliset oviratkaisut