Mittatilausovet taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Me toteutamme näyttävät, puiset mittatilausovet esimerkiksi kerrostaloihin, liikekiinteistöihin ja historiallisiin kohteisiin. Kauttamme saat avaimet käteen -ratkaisun aina oven suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti. Yhdistämme tuotannossamme perinteistä puusepän työtä ja moderneja valmistusmenetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

tammipariovi

Mittatilausovet kohteen mukaan

Me toteutamme taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin laadukkaat mittatilausovet. Olemme valmistaneet esimerkiksi perinneovia vanhempiin taloihin mukaillen vanhan oven ja rakennuksen tyyliä sekä moderneja puuovia uudempiin rakennuksiin. 

Voimme toteuttaa ovet valmiiden suunnitelmien pohjalta tai käydä kohteessa mittauskäynnillä ja suunnitella ovet kohteen mukaan. Kysy lisää!

Puumateriaalit

Puiset mittatilausovet ovat ekologinen luonnontuote. Säänkesto-ominaisuuksien ja mittapysyvyyksien ansiosta loistavia ovimateriaaleja ovat mm. Accoya ja lämpökäsitelty puu. Arvokohteissa tammi on perinteinen ja näyttävä materiaali. Mänty on hyvin yleinen ovimateriaali joko kuullotettuna, lakattuna tai maalattuna.

Pintakäsittely ja varustelu

Ovien pintakäsittelyssä käytetään paitsi teollisia maaleja myös erilaisia öljyjä. Normaalit puuöljyt vaativat säännöllistä uusintakäsittelyä. Puuveneissäkin käytettävät erikoisöljyt muodostavat oveen kiiltävän ja vahvan lakkamaisen pinnan, mutta huoltotarvetta ei pidä unohtaa.

Mittatilausovet varustetaan normaalisti potkupellein, joihin on mahdollista käyttää kuparia, messinkiä, RST:tä tai perinteistä alumiinia. Potkupelti voidaan jättää myös kokonaan pois. Lukituksen saa myös kauttamme tai hoidamme sen taloyhtiön lukkoliikkeen kanssa yhteistyönä. Oviin voidaan lisätä myös lasia tai peilejä.

Lämmöneristävyys

Lämmöneristävyys on ovissa tärkeää, ja se toteutuu tehokkaan eristeen ja tuplatiivistyksen ansiosta. Puuta on kestävyyden takia oltava pinnassa reilusti, sillä paksu puukerros ja eristekerros tekevät puuovesta massiivisen ja jykevän. 

Ovi joutuu myös kestämään monenlaista säätä, niin tuiskua kuin tuultakin. On tärkeää, että mittatilausovi tulee suojaisaan paikkaan ja sen päällä on katos. Se ehkäisee sadeveden valumisen ovea pitkin ja suojaa ovea auringolta.

Oven huolto

Oven mukana toimitamme aina huolto-ohjeet. Tärkeää on muistaa saranoiden ja lukon voitelu riittävän usein. Näin varmistetaan saranoiden äänettömyys ja lukon moitteeton ja kevyt toiminta. Pintakäsittelyn eheys on myös syytä tarkistaa. Jos oveen tulee kolhu, se tulee korjata heti, jotta ehkäistään suurempien vaurioiden syntymistä.

Lisää kuvia toteuttamistamme oviratkaisuista löydät galleriasta »

Ovet mittatilaustyönä Lepolan Puusepiltä

Toteutamme isompia oviprojekteja avaimet käteen -periaatteella, mikä sisältää kaikki vaiheet oviaukon mittaamisesta paikoilleen asentamiseen saakka. Yhteistyökumppaninamme toimii valtuutettu lukko- ja asennusliike. Kokonaisurakointia toteutamme Helsingin, Turun ja Tampereen alueilla. 

Lepolan Puuseppien valmistamat mittatilausovet sekä laadukkaat puuovet ovat suomalainen huipputuote, jotka ovat paitsi hyvännäköisiä, myös miellyttäviä käyttää ja säilyttävät arvonsa vuosia eteenpäin. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta!

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy