Mittatilausovet – räätälöityä tyyliä rakennukseen

Mittatilausovissa perinteinen puusepäntaito yhdistyy moderniin teknologiaan. Toteutamme näyttävät, puiset mittatilausovet esimerkiksi kerrostaloihin, liikekiinteistöihin ja historiallisiin kohteisiin. Saat kauttamme ”avaimet käteen” -ratkaisun aina oven suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti. Toimimme pääasiassa Helsingin, Turun ja Tampereen alueilla.

Olemme sitoutuneet luomaan puuovia, jotka henkivät laatua ja kestävyyttä. Yhdistämme tuotannossamme perinteistä puusepän työtä ja moderneja valmistusmenetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

tammipariovi

Mittatilausovet taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin

Toteutamme taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin laadukkaat mittatilausovet. Olemme valmistaneet esimerkiksi perinneovia vanhempiin taloihin mukaillen vanhan oven ja rakennuksen tyyliä sekä moderneja puuovia uudempiin rakennuksiin.

Mittatilausovet ovat suosittu valinta rakennusprojekteihin, joihin standardimallit eivät ole vaihtoehto. Toteutamme näyttävät, puiset mittatilausovet, jotka antavat kerrostaloille, liikekiinteistöille ja historiallisille kohteille viimeisen silauksen. Mittatilausovet ovat investointi kiinteistön ulkonäköön ja toimivuuteen.

Voimme toteuttaa ovet valmiiden suunnitelmien pohjalta tai käydä kohteessa mittauskäynnillä ja suunnitella ovet kohteen mukaan. Kysy lisää!

Avaimet käteen -ratkaisu

Kaipaatko huoletonta ja kattavaa palvelua? Meiltä saat avaimet käteen -ratkaisun, joka kattaa koko prosessin alusta loppuun. Huolehdimme kaikesta suunnittelusta asennukseen asti – sinun ei tarvitse murehtia yksityiskohdista, me hoidamme ne puolestasi. Mittatilausovi-projektimme ovat kokonaisuuksia, jotka syntyvät vuoropuhelusta, ammattitaidosta ja omistautumisesta.

Tammipariovi yläikkunalla kerrostalon ulko-ovi - ota yhteyttä lepolanpuusepat.fi
Peiliovia vanhan mallin mukaan - ota yhteyttä lepolanpuusepat.fi

Yhdistämme perinteen ja modernin teknologian

Yhdistämme työssämme perinteisen puusepäntyön ja modernin teknologian. Näin pystymme takaamaan teillekin huippulaatuiset mittatilausovet. Perinteinen osaaminen tuo mukaan ajan patinoimaa viisautta, kun taas nykyaikaiset työstömenetelmät takaavat tarkkuuden ja nopeuden. Näin saavutamme täydellisen tasapainon perinteiden ja innovaation välillä.

Olemme perinnerakentamisen ja suojelukohteiden erikoisosaaja

Erityisen ylpeitä olemme osaamisestamme perinnerakentamisessa ja suojelukohteissa. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun ja varmistamme, että työnjälkemme sopii saumattomasti ympäristöönsä. Prosessimme aikana laatuvalvontamme varmistaa, ettei yksikään yksityiskohta jää huomaamatta ja että lopputulos on juuri sellainen kuin olet tilannut.

Lisää kuvia toteuttamistamme oviratkaisuista löydät Galleriasta »

Puumateriaalit

Puiset mittatilausovet ovat ekologinen luonnontuote. Säänkesto-ominaisuuksien ja mittapysyvyyksien ansiosta loistavia ovimateriaaleja ovat mm. Accoya ja lämpökäsitelty puu. Arvokohteissa tammi on perinteinen ja näyttävä materiaali. Mänty on hyvin yleinen ovimateriaali joko kuullotettuna, lakattuna tai maalattuna.

Pintakäsittely ja varustelu

Ovien pintakäsittelyssä käytetään paitsi teollisia maaleja myös erilaisia öljyjä. Normaalit puuöljyt vaativat säännöllistä uusintakäsittelyä. Puuveneissäkin käytettävät erikoisöljyt muodostavat oveen kiiltävän ja vahvan lakkamaisen pinnan, mutta huoltotarvetta ei pidä unohtaa.

Mittatilausovet varustetaan normaalisti potkupellein, joihin on mahdollista käyttää kuparia, messinkiä, RST:tä tai perinteistä alumiinia. Potkupelti voidaan jättää myös kokonaan pois. Lukituksen saa myös kauttamme tai hoidamme sen taloyhtiön lukkoliikkeen kanssa yhteistyönä. Oviin voidaan lisätä myös lasia tai peilejä.

Lämmöneristävyys

Lämmöneristävyys on ovissa tärkeää, ja se toteutuu tehokkaan eristeen ja tuplatiivistyksen ansiosta. Puuta on kestävyyden takia oltava pinnassa reilusti, sillä paksu puukerros ja eristekerros tekevät puuovesta massiivisen ja jykevän. 

Ovi joutuu myös kestämään monenlaista säätä, niin tuiskua kuin tuultakin. On tärkeää, että mittatilausovi tulee suojaisaan paikkaan ja sen päällä on katos. Se ehkäisee sadeveden valumisen ovea pitkin ja suojaa ovea auringolta.

Miten huoltaa mittatilausovi?

Toimitamme oven mukana aina huolto-ohjeet. On tärkeää muistaa saranoiden ja lukon voitelu riittävän usein. Näin varmistetaan saranoiden äänettömyys ja lukon moitteeton ja kevyt toiminta. Pintakäsittelyn eheys on myös syytä tarkistaa. Jos oveen tulee kolhu, tulee se korjata heti, jotta ehkäistään suurempien vaurioiden syntymistä.

Ovet mittatilaustyönä Lepolan Puusepiltä

Toteutamme isompia oviprojekteja avaimet käteen -periaatteella, mikä sisältää kaikki vaiheet oviaukon mittaamisesta paikoilleen asentamiseen saakka. Yhteistyökumppaninamme toimii valtuutettu lukko- ja asennusliike. Kokonaisurakointia toteutamme Helsingin, Turun ja Tampereen alueilla. 

Lepolan Puuseppien valmistamat mittatilausovet sekä laadukkaat puuovet ovat suomalainen huipputuote, jotka ovat paitsi hyvännäköisiä, myös miellyttäviä käyttää ja säilyttävät arvonsa vuosia eteenpäin.

Pyydä tarjous mittatilausovista

Uskomme vahvasti siihen, että hyvin suunniteltu ja toteutettu ovi on yksi tärkeimmistä investoinneista rakennuksesi kokonaisarvoon ja näyttävyyteen. Ota yhteyttä tänään, niin luodaan yhdessä täydellinen sisäänkäynti, joka heijastaa rakennuksenne arvoa ja kauneutta. Pyydä tarjous ja astu sisään ovien maailmaan, jossa laatu ja muotoilu ovat etusijalla!

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy