Tammiset kerrostalon ulko-ovet

Onko taloyhtiösi tai rakennusliikkeesi etsimässä korkealaatuista palvelua, jossa vanhan ajan tyyli yhdistyy nykypäivän teknologiaan? Ovatko kerrostalonne ulko-ovet kunnostuksen tai uusinnan tarpeessa?

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme tyylikkäät, puiset kerrostalon ulko-ovet mittatilaustyönä taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin Helsingin, Turun ja Tampereen seuduilla. Valmistamme kerrostalon ulko-ovet alkuperäistä tyyliä mukaillen hyödyntäen perinteistä puusepäntyötä sekä moderneja tuotantotekniikoita.

Rappukäytävän ovi.

Olemme erikoistuneet suojeltuihin saneerauskohteisiin

Me ymmärrämme vanhojen, suojeltujen rakennusten arvon ja merkityksen. Ammattitaidolla restauroitu kerrostalon ulko-ovi ei ainoastaan kunnioita rakennuksen historiaa, vaan tuo myös lisäarvoa taloyhtiölle. Huomioimme jokaisessa projektissa sekä toiminnalliset, kulttuurihistorialliset että esteettiset seikat.

Vanhaa tyyliä ja modernia teknologiaa

Perinteisen puusepäntyön ja uusimpien tuotantotekniikoiden yhdistäminen on käsityötaitomme ydin. Olipa kyseessä sitten vanhan tammioven uusiminen tai kerrostalon ulko-ovien valmistus mittatilaustyönä, huolehdimme siitä, että lopputulos on kestävä, turvallinen ja esteettisesti miellyttävä.

Ota yhteyttä ja varmista, että kerrostalon ulko-ovi vastaa talonne arvokkaita standardeja!

Kerrostalon ulko-ovi - ota yhteyttä lepolanpuusepat.fi
Tammipariovi yläikkunalla kerrostalon ulko-ovi - ota yhteyttä lepolanpuusepat.fi

Vanhojen ovien saneeraus vai uusien toteutus?

Voimme tehdä kerrostalon oveen muutoksia, kuten lisätä nykyaikaiset lukitukset (esim. sähkö- tai koodilukot) ja vetimet. Kerrostalon oviin voidaan lisätä myös esimerkiksi lasituksia, korvausilmaventtiileitä ja porrasnumerointi. Mikäli kerrostalon vanhaa puuovea ei kannata enää kunnostaa, toteutamme uuden oven vanhaa mukaillen. Taloyhtiöissä on saattanut myös aiemmin olla vanhat tammiovet, jotka on korvattu metallisilla ovilla. Jos kerrostalon ulko-ovi halutaan palauttaa takaisin alkuperäiseen tyyliin, mutta vanhaa mallia ei ole enää saatavilla, voimme hakea tyyliä lähiseudun kerrostaloista tai rakennuskannasta.

Näin prosessi etenee

1

Suunnittelutoimisto toimittaa valmiit suunnitelmat.

2

Mikäli suunnitelmia ei ole, käymme mittaamassa kohteen paikan päällä ja toteutamme suunnitelmat taloyhtiön toiveiden pohjalta.

3

Kun suunnitelma on hyväksytty, valmistamme kerrostalon ulko-ovi sovitusti.

4

Asiakkaan ja asukkaiden tiedottaminen aikatauluista.

5

Käymme asentamassa ovet paikoilleen, toteutamme pielityöt ja listat.

6

Lukkoliike asentaa lukot.

7

Ovi on käyttövalmis.

8

Laadunvalvonta valmistuksesta asennukseen

Laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Seuraamme tarkasti jokaista projektin vaihetta, varmistaaksemme, että lopputulos on virheetön ja asiakkaan toiveiden mukainen. Asennusvaiheessa huolehdimme jälki-istutuksista, pielien viimeistelystä ja siitä, että uuden tammioven kauneus säilyy vuosikymmeniä.

Aikataulutus ja tiedotus

Tarjousvaiheessa taloyhtiöllä tai rakennusliikkeellä on usein toive projektin aikataulusta, ja pystymmekin usein joustamaan aikataulutoiveiden mukaan. Mikäli taloyhtiössä tehdään yhtä aikaa esimerkiksi julkisivuremonttia, aikataulut täytyy sovittaa yhteen muiden urakoitsijoiden kanssa. Tiedotamme asiakasta ja asukkaita aina projektin aikatauluista.

Kerrostalon ulko-ovia voidaan vaihtaa ympäri vuoden, sillä oviaukko on asennusvaiheessa auki vain pienen hetken. Asennuksissa on kuitenkin aina säävaraus.

Materiaalina tyylikäs ja kestävä tammi

Tammi on arvokkaan näköinen ovimateriaali, joka korostaa vanhan kerrostalon tunnelmaa. Kerrostalon ulko-ovi on altis kovalle kulutukselle ja tammi kestää kovana puulajina kulutusta paremmin kuin esimerkiksi petsattu mänty. Tammiovi kannattaa sijoittaa suojaan, julkisivusta hieman sisäänpäin, jotta se pysyy hyvänä pitkään. Oven huolto on kuitenkin syytä toteuttaa säännöllisesti. Teemme puuovia myös männystä, joka on pehmeämpi puulaji kuin tammi.

Lähes 60 vuoden kokemus perinnetöissä

Historia ja kokemus puhuvat puolestaan. Lähes kuuden vuosikymmenen ajan olemme rakentaneet ja kunnostaneet kerrostalon ulko-ovia sekä ikkunoita, joista jokainen heijastaa perinteen ja ammattitaidon syvää ymmärrystä.

Olipa kyseessä pieni korjaus tai ison taloyhtiön ulko-ovien kokonaisvaltainen saneeraus, meillä on kokemus ja kapasiteetti hoitaa projekti alusta loppuun varmuudella ja ammattitaidolla.

Kokeneet asiantuntijamme ovat valmiita tarjoamaan teille parhaan mahdollisen ratkaisun. Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous – yhdessä löydämme ovet, jotka tekevät kerrostalonne ulkoasusta ylpeyden aiheen jokaiselle asukkaalle.

Ota yhteyttä Lepolan Puuseppiin!

Toteutamme näyttävät, tammiset kerrostalon ulko-ovet kohteisiin, joissa on tarkat entisöinti- ja korjausmääräykset. Olemme perinneikkunoiden ja suojelukohteiden ammattilaisia, ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja taloyhtiönne ainutlaatuisiin tarpeisiin. Hyödynnämme työssämme perinteistä käsityötä sekä nykyaikaisia koneita ja valmistustekniikoita. Laadunvalvonta on mukana jokaisessa vaiheessa aina valmistuksesta asennukseen asti.

Pyydä tarjous, niin etsitään yhdessä kohteeseen paras oviratkaisu!

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy