Tammiset kerrostalon ulko-ovet

Me toteutamme tyylikkäät, tammiset kerrostalon ulko-ovet mittatilaustyönä taloyhtiöiden tai rakennusliikkeiden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet vanhoihin, suojeltuihin saneerauskohteisiin. Valmistamme kerrostalon ulko-ovet alkuperäistä tyyliä mukaillen hyödyntäen perinteistä puusepäntyötä sekä moderneja tuotantotekniikoita.

Toteutamme ovien suunnittelun, toteutuksen ja asennuksen Helsingin, Turun ja Tampereen seuduilla. Kysy lisää!

Rappukäytävän ovi.

Vanhaa tyyliä ja modernia teknologiaa

Mikäli kerrostalon vanhaa tammiovea ei kannata enää kunnostaa, toteutamme uuden oven vanhaa mukaillen. Voimme tehdä oveen myös muutoksia, kuten lisätä nykyaikaiset lukitukset (esim. sähkö- tai koodilukot) ja vetimet. Kerrostalon oviin voidaan lisätä myös esimerkiksi lasituksia, korvausilmaventtiileitä ja porrasnumerointi.

Taloyhtiöissä on saattanut myös aiemmin olla vanhat tammiovet, jotka on korvattu metallisilla ovilla. Jos kerrostalon ulko-ovi halutaan palauttaa takaisin alkuperäiseen tyyliin, mutta vanhaa mallia ei ole enää saatavilla, voimme hakea tyyliä lähiseudun kerrostaloista tai rakennuskannasta.

Näin prosessi etenee

1

Suunnittelutoimisto toimittaa valmiit suunnitelmat.

2

Mikäli suunnitelmia ei ole, käymme mittaamassa kohteen paikan päällä ja toteutamme suunnitelmat taloyhtiön toiveiden pohjalta.

3

Kun suunnitelma on hyväksytty, kerrostalon ulko-ovi valmistetaan sovitusti.

4

Asiakkaan ja asukkaiden tiedottaminen aikatauluista.

5

Käymme asentamassa ovet paikoilleen, toteutamme pielityöt ja listat.

6

Lukkoliike asentaa lukot.

7

Ovi on käyttövalmis.

Aikataulutus ja tiedotus

Tarjousvaiheessa taloyhtiöllä tai rakennusliikkeellä on usein toive projektin aikataulusta, ja pystymmekin usein joustamaan aikataulutoiveiden mukaan. Mikäli taloyhtiössä tehdään yhtä aikaa esimerkiksi julkisivuremonttia, aikataulut täytyy sovittaa yhteen muiden urakoitsijoiden kanssa. 

Kerrostalon ulko-ovia voidaan vaihtaa ympäri vuoden, sillä oviaukko on asennusvaiheessa auki vain pienen hetken. Asennuksissa on kuitenkin aina säävaraus. Tiedotamme asiakasta ja asukkaita aina projektin aikatauluista.

Miksi kerrostalon ulko-ovi kannattaa valmistaa tammesta?

Tammi on arvokkaan näköinen ovimateriaali, joka korostaa vanhan kerrostalon tunnelmaa. Kerrostalon ulko-ovi on altis kovalle kulutukselle ja tammi kestää kovana puulajina kulutusta paremmin kuin esimerkiksi petsattu mänty.

Tammiovi kannattaa sijoittaa suojaan, julkisivusta hieman sisäänpäin, jotta se pysyy hyvänä pitkään. Oven huolto on kuitenkin syytä toteuttaa säännöllisesti. 

Ota yhteyttä Lepolan Puuseppiin!

Toteutamme näyttävät, tammiset kerrostalon ulko-ovet kohteisiin, joissa on tarkat entisöinti- ja korjausmääräykset. Hyödynnämme työssämme perinteistä käsityötä sekä nykyaikaisia koneita ja valmistustekniikoita. Laadunvalvonta on mukana jokaisessa vaiheessa aina valmistuksesta asennukseen asti.

Olemme toteuttaneet perinneovia ja -ikkunoita lähes 60 vuoden ajan, ja hallitsemme isommatkin projektit pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Pyydä tarjous, niin etsitään yhdessä kohteeseen paras oviratkaisu! 

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy