Taloyhtiön puuovet – perinteistä puusepäntaitoa modernilla tekniikalla 

Toteutamme puuovet kerrostaloihin ja muihin taloyhtiöihin suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Olemme erikoistuneet suojeltuihin ja tiukkojen entisöintimääräysten rajoittamiin kohteisiin. Toteutamme kokonaisurakoita Helsingin, Turun ja Tampereen alueilla. 

Puuovet valmistetaan Lepolan Puuseppien toimesta laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä vuosikymmenien kokemus ja moderni ammattitaito yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Puuovet suunnitellaan ja valmistetaan yhdistäen perinteistä puusepäntyötä ja nykyaikaisia valmistustekniikoita. Alkuperäistä tyyliä mukailevat puiset ovet voidaan varustaa esimerkiksi edistyksellisellä älylukituksella. 

Puuovet kerrostaloon

Puuovet laadusta tinkimättä Lepolan Puusepiltä 

Puuovet valmistetaan meillä alusta loppuun hyödyntäen ammattilaisten kädentaitoja ja syvällistä ymmärrystä puun ominaisuuksista. Pitkä kokemuksemme puisten ovien valmistuksesta takaa, että vankkaa puusepän perintöä vaalitaan jokaisessa projektissamme. 

Toteutamme tarvittaessa koko oviremontin avaimet käteen -periaatteella. Projekti sisältää kaikki vaiheet aina oviaukkojen mittaamisesta suunnitteluun, puuovien valmistukseen ja paikoilleen asentamiseen saakka. Yhteistyökumppaninamme toimii valtuutettu lukko- ja asennusliike. 

Valmistamamme puuovet ovat ekologisia ja kotimaisia huipputuotteita. Ne kestävät sekä katsetta että aikaa. Oman valmistuksemme ansiosta voimme tarkkailla ja hallita koko tuotantoprosessia raaka-aineiden valinnasta valmiin tuotteen viimeistelyyn. Jokainen puinen ovi on tehty asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaisesti kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. 

Erikoistuminen suojeltujen kohteiden puuoviin 

Mikäli taloyhtiönne on suojeltu kiinteistö tai muu kohde, joissa on tarkat entisöintimääräykset, olemme oikea kumppani oviprojektiinne. Erikoistuminen suojeltujen kohteiden puuoviin on sydämemme asia. Suojelukohteiden vaatimukset ovat meille tuttuja ja tiedämme, kuinka päästään korkeatasoiseen työnjälkeen. 

Palvelemme teitä käsityöläisten huolellisuudella ja asiantuntemuksella varmistaen, että jokainen tammiovi tai muun materiaalin ovi palvelee kohdettaan arvokkaasti vuosikymmeniä eteenpäin. Moderni valmistustekniikkamme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja toteutettu, jopa vaativimpienkin standardien mukaan. 

Näin asennamme puiset ovet

2

Toimita meille myös suunnitelmat ja mahdolliset valmiit piirustukset/ kuvat. 

3

Jos suunnitelmia ei ole, käymme kohteessa mittauskäynnillä ja suunnittelemme kohteeseen sopivat puuovet. 

4

Valmistamme ja pintakäsittelemme puuovet. 

5

 Asiakkaan ja asukkaiden tiedottaminen asennusaikatauluista. 

6

Lukkojen ja muiden lisävarusteiden asennus puuoviin.

7

Toimitamme ja asennamme puuovet paikalleen. 

Miten aito puuovi valmistetaan? 

Puuoven suunnitteluvaiheessa puuseppämme määrittelee oven koon, tyylin ja yksityiskohdat, kuten tietyt kaiverrukset tai paneelityöt. Ovet suunnitellaan sopimaan tarkasti asiakkaan antamiin mittoihin ja erityistarpeisiin. Käytämme laadukkaiden puuovien valmistuksessa korkealaatuisia puulajeja, kuten tammi, mänty, accoya tai lämpökäsitelty puu, jotka valitaan huolella niiden kestävyyden ja ulkonäön perusteella. 

Kun materiaalit on valittu, on seuraava vaihe puun työstö. Tämä sisältää sahaamisen, höyläämisen ja muotoon leikkauksen käyttäen perinteisiä puusepän työkaluja sekä modernia tekniikkaa. Puuseppämme valmistaa tarvittavat komponentit, kuten oven karmit, paneelit ja puitteet. Lautojen liitokset voivat sisältää esimerkiksi loviliitoksia, nurkkaliitoksia tai tappiliitoksia. Kaiverruksilla ja koristeluilla viimeistellään oven ulkonäkö ja tyyli.  

Teemme oven osien kokoamisen yhteen huolella ja tarkkuudella, jotta ovesta saadaan vankka ja kestävä. Mahdolliset lasielementit kiinnitetään ovilehteen tässä vaiheessa. Viimeistelyssä poistamme hiomalla kaikki epätasaisuudet ja karheat pinnat, jotta ovi on sileä ja valmis pintakäsittelyyn. 

Ovien pintakäsittely ja lisävarusteet 

Puuovet voidaan pintakäsitellä teollisilla maaleilla tai erilaisilla öljyillä. Pintakäsittelemme puiset ovet aina asiakkaan tarpeen ja kohteen vaatimusten mukaan. Toimitamme oviprojektin yhteydessä myös huolto-ohjeet, jotta puuovet pysyvät pitkään näyttävän näköisinä ja toimivina. 

Mittatilausovet ja puuovet voidaan varustaa ikkunoilla tai peileillä, alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Oviin lisätään aina saranat, lukkorungot ja tarvittaessa myös potkupellit. Puuovet viimeistellään näyttävillä vetimillä. Lisäksi ovet voidaan varustaa korvausilmaventtiileillä ja porrasnumeroinneilla. 

Puuovet joustavalla aikataululla ja helposti 

Voimme asentaa teillekin puuovet joustavalla aikataululla. Taloyhtiöllä tai rakennusliikkeellä on usein toive siitä, miten nopeasti puuovet saadaan asennettua sekä projektin aikataulusta, mutta aikataulua voi säädellä myös käynnissä oleva laajempi julkisivuremontti. Monesti puuovet täytyy asentaa tietyssä vaiheessa julkisivu-urakkaa. 

Teemme oviprojektistanne helpon ja vaivattoman. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua, mikä tarkoittaa, että hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen. Joustavat aikataulumme takaavat, että työ sujuu tehokkaasti ja häiriöttömästi, ilman että se häiritsee taloyhtiönne päivittäistä toimintaa. Olemme joustava toimija, jonka kanssa aikataulujen sovittaminen onnistuu mutkattomasti. Meillä on tarvittavat resurssit ja taitotieto toteuttaa oviprojekteja ympäri vuoden. 

Tilaa puiset ovet Lepolan Puusepiltä 

Puuovet kannattaa hankkia asiantuntevalta ja laadukkaalta toimijalta. Kun etsit oviremontin toteuttajaksi perinteikästä puusepäntyön ammattilaista ja joustavaa kumppania, ota yhteys Lepolan Puuseppiin. Valitse perinteitä kunnioittava, mutta aikaa seuraava puusepän ammattilainen taloyhtiönne ovitarpeisiin. 

Toteutamme puuovet ja muut mittatilausovet lähes 60 vuoden kokemuksella, erityisellä tarkkuudella ja intohimolla. Olipa kyseessä sitten ajan patinaa syleilevät suojellut kohteet tai modernit tammiovet, olemme täällä palveluksessanne. Hanki puuovet kotimaiseen laatuun luottavalta pitkän linjan toimijalta! 

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy