Puuovet vanhoihin rakennuksiin

Puuovet valmistetaan Lepolan Puuseppien toimesta laadukkaasti sekä asiakkaan toiveiden mukaan! Toteutamme puuovet esimerkiksi kerrostaloihin ja muihin taloyhtiöihin suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Olemme erikoistuneet suojeltuihin tai tiukkojen entisöintimääräysten rajoittamiin kohteisiin. 

Puuovet suunnitellaan ja valmistetaan perinteistä puusepäntyötä ja moderneja valmistustekniikoita yhdistäen. Alkuperäistä tyyliä mukailevat puuovet voidaan varustaa esimerkiksi nykyaikaisella älylukituksella.

Puuovet

Puuovet laadusta tinkimättä Lepolan Puusepiltä

Puuovet valmistetaan meillä alusta loppuun. Toteutamme tarvittaessa koko oviremontin avaimet käteen -periaatteella. Projekti sisältää kaikki vaiheet aina oviaukkojen mittaamisesta, suunnitteluun, puuovien valmistukseen ja paikoilleen asentamiseen saakka. Yhteistyökumppaninamme toimii valtuutettu lukko- ja asennusliike. Toteutamme kokonaisurakoita Helsingin, Turun ja Tampereen alueilla. 

Valmistamamme puuovet ovat ekologisia ja kotimaisia huipputuotteita. Ne kestävät sekä katsetta että aikaa. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta!

Puuovien materiaalit:

  • Tammi
  • Mänty
  • Accoya
  • Lämpökäsitelty puu

Näin asennamme puuovet

2

Asiakas toimittaa valmiit suunnitelmat.

3

Jos suunnitelmia ei ole, käymme kohteessa mittauskäynnillä ja suunnittelemme kohteeseen sopivat puuovet.

4

Puuovien valmistus ja pintakäsittely.

5

 Asiakkaan ja asukkaiden tiedottaminen asennusaikatauluista.

6

Lukkojen ja muiden lisävarusteiden asennus puuoviin.

7

Puuovien toimitus ja asennus.

Puuovet joustavalla aikataululla

Puuovet voidaan asentaa joustavalla aikatululla. Taloyhtiöllä tai rakennusliikkeellä on usein toive siitä, miten nopeasti puuovet saadaan asennettua sekä projektin aikataulusta, mutta aikataulua voi säädellä myös käynnissä oleva laajempi julkisivuremontti. Monesti puuovet täytyy asentaa tietyssä vaiheessa julkisivu-urakkaa. Me olemme joustava toimija, jonka kanssa aikataulujen sovittaminen onnistuu mutkattomasti. Asennamme puuovet aina erityisen huolellisesti, ja toteutamme oviremontteja ympäri vuoden.

Pintakäsittely ja lisävarusteet

Puuovet voidaan pintakäsitellä teollisilla maaleilla tai erilaisilla öljyillä. Toteutamme pintakäsittelyn asiakkaan tarpeen ja kohteen vaatimusten mukaan. Toimitamme oviprojektin yhteydessä myös huolto-ohjeet, jotta puuovet pysyvät pitkään näyttävän näköisinä ja toimivina. 

Mittatilausovet ja puuovet voidaan varustaa ikkunoilla tai peileillä, alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Puuoviin lisätään aina saranat, lukkorungot ja tarvittaessa myös potkupellit. Puuovet viimeistellään näyttävillä vetimillä. Lisäksi oviin voidaan lisätä korvausilmaventtiileitä ja porrasnumerointi.

Tilaa puuovet Lepolan Puusepiltä!

Puuovet kannattaa hankkia asiantuntevalta ja laadukkaalta toimijalta. Kun etsit oviremontin toteuttajaksi perinteikästä puusepäntyön ammattilaista sekä modernia ja joustavaa kumppania, ota yhteys Lepolan Puuseppiin. Toteutamme puuovet ja muut mittatilausovet lähes 60 vuoden kokemuksella, erityisellä tarkkuudella ja intohimolla. Valitse kotimaiseen laatuun luottava pitkän linjan toimija!

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2023 Lepolan Puusepät Oy