Lepolan Puusepät Oy

Olemme arvokiinteistöjen puuovien ja -ikkunoiden valmistukseen erikoistunut puusepänliike läntisellä Uudellamaalla, Sammatissa.

Liiketilan ikkunat

Arvokiinteistöjen puuikkunat ja -ovet tilaustyönä

Olemme harjoittaneet perinteistä puusepäntaitoa ja keränneet kokemuksia perinneikkunoiden ja -ovien valmistuksesta kolmessa sukupolvessa lähes 60 vuoden ajan.

Toimintamme lähtökohtina ovat huolellinen suunnittelu sekä perinteinen käsityötaito yhdistettynä nykyaikaiseen teknologiaan. Olemme keskittyneet arvokohteiden ja -kiinteistöjen ikkuna- ja ovitoimituksiin. Tuotteemme ovat aina kokopuuta. Emme valitettavasti toimita puu-alumiini-ikkunoita.

Avaimet käteen -toimituksia asennuksineen teemme Helsingissä, Turussa ja Tampereella.  

Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, julkisivu-urakoitsijat, isännöitsijät ja taloyhtiöt. Teemme yhteistyötä kokeneiden rakentamisen asiantuntijoiden ja arkkitehtien kanssa. Asennustyön tekevät luotattavat pitkäaikaiset alihankkijamme. 

Olemme yhteistyökumppanina luotettava ja joustava. Ehdotamme aktiivisesti ratkaisuja, jotka palvelevat sekä asukasta että urakoitsijaa. Pyrimme myös panostamaan asukaskokemukseen, joka näkyy mm. aktiivisena tiedottamisena asennusurakan etenemisestä. 

Yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme nämä samat arvot, ja arvostavat urakoissaan ennen kaikkea työn sujuvuutta, avointa viestintää ja toimittajan luotettavuutta.  

Tervetuloa Lepolan Puusepille! Kuinka voimme auttaa? 

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy