Puuikkunat kerrostaloihin, rivitaloihin ja historiallisiin rakennuksiin

Puuikkunat valmistetaan verstaallamme laadukkaana puusepäntyönä taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin, kohteen arvoa kunnioittaen. Olemme erikoistuneet suojeltuihin rakennuksiin sekä kohteisiin, joita koskevat tiukat entisöinti- ja korjausmääräykset. Käytämme puuikkunoiden valmistuksessa sekä ikkunaremonteissa vain laadukkaimpia raaka-aineita sekä parhaita menetelmiä.

Valitse puuikkunat, jotka on valmistettu perinteisenä puusepäntyötä ja nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen!

Puuikkunat ovat perinteinen valinta

Puuikkunat malliasennuksena suurempiin projekteihin

Kun kyseessä on mittavampi saneerauskohde, jossa vaihdetaan useammat puuikkunat kerralla, tehdään tavallisesti myös malliasennus. Näin saadaan lopullinen varmuus mitoituksista ja asennuksen erityisvaatimuksista sekä päästään arvioimaan ikkunan sopivuutta paikan päällä.

Historiallisissa kohteissa puuikkunat malliasennetaan, koska se voi olla myös rakennusvalvonnan tai kaupunginmuseon toiveena. Malliasennuksen jälkeen valmistetaan loput puuikkunat, jonka jälkeen voidaan ryhtyä suunnitelman mukaisesti varsinaiseen asennustyöhön. 

Näin uusimme ikkunat

2

Asiakas toimittaa valmiit suunnitelmat

3

Jos suunnitelmia ei ole, käymme kohteessa mittauskäynnillä ja suunnittelemme kohteeseen sopivat puuikkunat

4

Puuikkunat malliasennetaan tarvittaessa

5

Mittatilausikkunoiden valmistus ja pintakäsittely

6

Asiakkaan ja asukkaiden tiedottaminen asennusaikatauluista

7

Puuikkunat toimitetaan ja asennetaan

Tarvitsetko konsultointia kiinteistön puuikkunoiden suunnitteluun, valitsemiseen tai asentamiseen liittyen?

Laadukkaat materiaalit

Olemme tunnettuja työmme laadusta, johon osaltaan vaikuttaa myös käyttämämme materiaalit. Emme käytä esimerkiksi sormijatkettua puuta, vaan tarkasti valikoitua tiheäsyistä puutavaraa, joka kestää aikaa ja käyttöä. Valmistamamme puuikkunat ovat pitkäikäisiä, sillä huolehdimme myös oikeanlaisesta pintakäsittelystä.

Puu on materiaalina helposti muokattavaa, mikä mahdollistaa erikoisemmatkin toteutukset asiakkaan tarpeiden mukaan. Puuikkunat voidaan valmistaa käyttämällä esimerkiksi tammea, mäntyä, lämpökäsiteltyä puuta tai Accoya-käsiteltyä puuta.

Lämpö- tai Accoya-käsittelyllä puun sään- ja kosteudenkesto-ominaisuuksia saadaan parannettua merkittävästi, minkä ansiosta puuikkunat kestävät tarvittaessa myös äärimmäisen haastavissa olosuhteissa. Esimerkiksi Harmajan majakkasaarella on Lepolan Puuseppien valmistamat puuikkunat.

Puuikkunat käsitellään moderneilla pintakäsittelytekniikoilla

Puuikkunat kestävät aikaa, mutta niiden tekniseen käyttöikään vaikuttaa olennaisesti oikein toteutettu pintakäsittely. Etenkin kaupungeissa ilma on täynnä katupölyä, kaasuja ja pienhiukkasia, joiden vuoksi pintakäsittelyn on erityisen tärkeä hylkiä likaa kunnolla. Olemmekin todenneet nykyaikaiset puupinnoille kehitetyt teolliset maalit pellavaöljypohjaisia maaleja paremmiksi myös perinneikkunoissa.

Puiset ikkunat mittatilaustyönä kokeneelta ammattilaiselta

Toteutamme tyylikkäät ja kohteen arvon mukaiset puuikkunat taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin. Perinteisellä puusepäntyöllä valmistetut ikkunat soveltuvat etenkin kohteisiin, joissa on tarkat entisöinti- ja korjausmääräykset. Laadukkaat materiaalit, korkealuokkainen osaaminen ja pitkä kokemuksemme alalta takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Puuikkunat ovat erikoisalaamme, mutta valmistamme ja asennamme yhtä laadukkaasti myös kerrostalon ulko-ovet sekä muut mittatilausovet. Kysy lisää!

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy