Ikkunaremontti historiallisiin kiinteistöihin

Ikkunaremontti onnistuu meiltä näppärästi. Lepolan Puusepät luottavat perinteisen käsityön, modernien työmenetelmien sekä laadukkaiden materiaalien yhdistelmään. Toteutamme remontin suojeltuihin kiinteistöihin sekä muihin kohteisiin, joissa on tarkat entisöintimääräykset. 

Lepolan Puuseppien ikkunaremontti pitää sisällään kaiken tarpeellisen. Meiltä saat suunnittelun, ikkunoiden valmistuksen ja asennuksen samasta osoitteesta. Palvelemme taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä ympäri Suomen. Avaimet käteen -toimituksia teemme Turun, Helsingin ja Tampereen seuduilla.

Museokatu 37 perinneikkunat teki Lepolan Puusepät Oy

Miksi ikkunaremontti kannattaa teettää Lepolan Puusepillä?

  • Erityisosaaminen 1950-luvulla rakennetuista ja sitä vanhemmista suojelluista kiinteistöistä ja kohteista, joissa on tarkat korjausmääräykset
  • Ikkunaremontti suunnitellaan, toteutetaan ja asennetaan saman tekijän toimesta
  • Yhdistämme remontissa perinteistä puusepäntaitoa ja nykyaikaisia menetelmiä lähes 60 vuoden kokemuksella
  • Remontti suunnitellaan laadukkaasti ja projektinjohto toimii
  • Tarkka laadunvalvonta remontin eri työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Pyydä tarjous kokeneelta ammattilaiselta

Kokonaisvaltainen ikkunaremontti taloyhtiöille ja rakennusliikkeille korkealla ammattitaidolla. Meille laadukas työnjälki on kaikissa projektin vaiheissa ensiarvoisen tärkeää. 

Valmistamme ikkunat valmiiden suunnitelmien pohjalta tai tulemme paikan päälle mittauskäynnille ja remontti suunnitellaan kiinteistön alkuperäisten ikkunoiden mukaan. Löydät lisätietoa puumateriaaleista, pintakäsittelystä ja ikkunoiden mahdollisista lisäominaisuuksista mittatilausikkunat-sivultamme.

Taloyhtiön ikkunaremontti ripeästi Lepolan Puusepät Oy

Mitä ikkunaremontti tarkoittaa asukkaalle?

Kun taloyhtiöön tehdään ovi- tai ikkunaremontti, vaikuttaa se hetkellisesti jokaisen asukkaan elämään.

1. Taloyhtiön hallitus tekee tilauksen

Taloyhtiön hallitus päättää, mitä ikkunoiden remontti sisältää: millaiset ikkunat tilataan, lisätäänkö ikkunoihin kaihtimet tai muita lisävarusteita ja sisältyykö työhön esimerkiksi ikkunoiden pesu. Asukkaat voivat keskustella erityistoiveistaan etukäteen hallituksen edustajien kanssa.

2. Ikkunaremontin aloituksesta tiedotetaan

Yleisaikataulussa kerrotaan viikkotasolla ikkunaremontin etenemisestä esimerkiksi porrashuoneittain, julkisivuttain tms. Isommissa kohteissa, kuten kerrostaloissa, on tapana järjestää asukkaille infotilaisuus, jossa kerrotaan esimerkiksi remontin etenemisestä, aikatauluista sekä asukkaalta odotettavista valmisteluista. Asukkaat voivat halutessaan esittää kysymyksiä tilaisuudessa. Viimeinen tiedotus asukkaille tehdään 1-3 päivää ennen kuin remontti alkaa. 

3. Aikataulut ja turvallisuussuunnitelmat

Ikkunaremontista laaditaan yleisaikataulu ja kohteeseen tehdään työmaa- ja turvallisuussuunnitelmat. Turvallisuussyistä joitakin kulkureittejä voidaan joutua sulkemaan remontin ajaksi. Ennen varsinaista remonttia tehdään malliasennus, jotta voidaan varmistua mitoituksesta. Myös tästä tiedotetaan erikseen.

4. Asennus

Asuntoihin mennään aamulla noin kello 8.00 tai sen jälkeen, mutta ikkunaremontti voidaan valmistella ja työmaan järjestely voi alkaa jo kello 7.00. Asentajat suojaavat asennusedustan ja kulkuväylät suojamatoilla. Asennusalueella ja rappukäytävässä tehdään karkea harjasiivous. Ikkunaremontti etenee ylimmästä kerroksesta alaspäin.

5. Ikkunaremontti luovutetaan

Kun ikkunaremontti on valmis, tehdään ns. itselle luovutus eli tarkistetaan, että kaikki on tehty. Sen jälkeen asukkaille jaetaan asukaspalautekysely. Remontin viimeistelytöistä sovitaan ja puutteet korjataan, jos sellaisia ilmenee. 

Asukkaan valmistelut ennen ikkunaremonttia

Asukkaan tulisi huolehtia ainakin näistä asioista, jotta remontti sujuu jouhevasti.

1

Asukkaan tulisi järjestää ikkuna-aukon eteen tyhjää tilaa ja huolehtia siitä, että kulkureitit ovat vapaana. Ikkunalaudat tulee tyhjentää ja verhot irrottaa. Samalla tyhjennetään myös parveke, jos siellä pitää työskennellä.

2

Ennen kuin remontti alkaa asukkaan tulee poistaa sellaiset johdot ja kaapelit, jotka kulkevat ikkunarakenteissa.

3

Huonekalut ja elektroniikka pitää suojata pölyltä tai siirtää ne toiseen tilaan.

4

Turvalukko pitää jättää auki ikkunaremontin asennuspäivien ajaksi.

5

Työntekijöillä on kuvalliset tunnisteet, joten tuntemattomia ei tarvitse päästää asuntoon.

6

Ikkunaremontti kestää 1-2 päivää, mutta mitään aukkoa ei jätetä yöksi auki eli irrotettu ikkuna korvataan saman tien uudella.

7

Kotieläimet tulisi pitää kytkettynä tai mieluummin hoidossa, kun remontti on kesken.

Kysy lisää ikkunaremontista

Kysy lisää Lepolan Puusepiltä, niin kerromme mielellämme enemmän, millaisia yksityiskohtia remontti sisältää!

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy