Tammiovet

Tammi on puulajina kovaa ja kestävää, minkä vuoksi se on erittäin suosittu ja arvostettu ovimateriaali.

Tammiovet ovat pitkäikäisiä ja kestävät hyvin kolhuja. Tammi henkii erityistä arvokkuutta ja sopii hyvin arvokiinteistöjen ovien materiaaliksi.

Tammiovet

Tammiovet ovat hyvä sijoitus

Esimerkiksi taloyhtiölle tammiovet ovat hyvä sijoitus, koska ne pysyvät oikein huollettuna pidempään hyvässä kunnossa kuin pehmeämmistä puulajeista valmistetut ovet. Kun tammiovet saavat oikeanlaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa, ne kestävät yleensä vuosikymmeniä.

Vanhan oven vaihtaminen uuteen parantaa yleensä myös lämmöneristystä ja vaikuttaa sitä kautta suoraan lämmityskuluihin.

Tammea suositaan ovissa koska:

  • se on kovaa ja kestävää
  • henkii arvokkuutta
  • on pitkäikäinen
  • kestää kolhuja.

Tammiovi antaa arvokkaan vaikutelman

Sanotaan että ”ulko-ovi on taloyhtiön käyntikortti”. Tammiovi antaa arvokkaan vaikutelman mistä tahansa kohteesta, johon se on asennettu.

Historiallisesti etenkin kivijalkamyymälöissä on käytetty tammiovia. Arvokiinteistöihin tammiovia asennetaan usein korostamaan rakennuksen alkuperäistä henkeä.

Monenlaisia kohteita ja toteutuksia

Tammiovet tehdään mittatilaustyönä ja toteutuksessa noudatetaan mahdollisimman tarkasti tilaajan, arkkitehdin ja suunnittelijan toiveita.

Lukitukset, helat, tiivistykset valitaan kaikki huolellisesti asiakkaan kanssa ja oviin saa tarpeen mukaan esimerkiksi postiluukkuja tai potkulevyjä. Kerrostalojen ovissa myös sähkölukitukset ovat suosittuja. Usein ulko-oviin asennetaan myös lasi, joka voi olla kirkas tai läpinäkymätön, vaalea tai tummennettu. Ovilasi on aina turvalasia.

Lopputuloksella on suuri vaikutus koko rakennuksen huoliteltuun ulkonäköön ja taloyhtiön houkuttelevuuteen.

Tammiovet ovat aina mittatilaustyötä. Ovia tarvitaan esimerkiksi liiketiloihin, porrashuoneisiin ja kivijalkamyymälöihin. Kivijalkamyymälöiden tapauksessa teetetään usein samalla myös näyteikkunat »

Asennukset ja malliasennukset tilanteen mukaan

Suurempiin kohteisiin toimitamme ovet asennettuna, joissa voi olla tarpeen myös mallioven ja asennuksen tekeminen. Malliasennuksen yhteydessä varmistuvat mitoitukset ja päästään näkemään miltä ovi oikeasti asennettuna näyttää.

Asennuksen yhteydessä vanhat lukot on mahdollista siirtää uusiin oviin, tai taloyhtiö voi tehdä lukitusjärjestelmän vaihdon samaan aikaan.  Lukituksen hoitaa alan ammattilainen, joko yhteistyökumppanimme tai taloyhtiön käyttämä lukkoliike.  

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin kun haluat tammiovet mittatilaustyönä, parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettuna.

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy