Tammiovet

Tammi on puulajina kovaa ja kestävää, minkä vuoksi se on erittäin suosittu ja arvostettu ovimateriaali.

Tammiovet ovat pitkäikäisiä ja kestävät hyvin kolhuja. Tammi henkii muiden jalopuiden tapaan erityistä arvokkuutta, joka antaa vahvan vaikutelman kiinteistöstä johon ovi on asennettu.

Tammea suositaan ovissa koska:

  • se on kovaa ja kestävää
  • henkii arvokkuutta
  • on pitkäikäinen
  • kestää kolhuja.

Tammiovet ovat hyvä sijoitus

Esimerkiksi taloyhtiölle tammiovet ovat hyvä sijoitus muun muassa siksi että ne pysyvät oikein huollettuna pidempään hyvässä kunnossa kuin pehmeämmistä puulajeista valmistetut ovet. Kun tammiovet saavat oikeanlaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa, ne kestävät yleensä vuosikymmeniä.

Vanhan oven vaihtaminen uuteen parantaa yleensä myös lämmöneristystä ja vaikuttaa sitä kautta suoraan lämmityskuluihin.

Tammiovi antaa arvokkaan vaikutelman

Sanotaan että ”ulko-ovi on taloyhtiön käyntikortti”. Tammiovi antaa arvokkaan vaikutelman mistä tahansa kohteesta, johon se on asennettu.

Historiallisesti etenkin kivijalkamyymälöissä on käytetty tammiovia, joten vanhempiin rakennuksiin tammiovia asennetaan usein myös siksi, että halutaan kunnioittaa rakennuksen alkuperäistä henkeä.

Ota yhteyttä »

Monenlaisia kohteita ja toteutuksia

Tammiovet tehdään mittatilaustyönä ja toteutuksessa noudatetaan mahdollisimman tarkasti tilaajan, arkkitehdin ja suunnittelijan toiveita.

Lukitukset, helat, tiivistykset valitaan kaikki huolellisesti asiakkaan kanssa ja

oviin saa tarpeen mukaan esimerkiksi postiluukkuja tai potkulevyjä. Kerrostalojen ovissa myös sähkölukitukset ovat suosittuja. Usein ulko-oviin halutaan myös jonkinlainen lasi, joka voi olla kirkas tai läpinäkymätön, vaalea tai tummennettu.

Lopputuloksella on suuri vaikutus koko rakennuksen ulkonäköön, siisteyteen ja houkuttelevuuteen.

Tammiovet ovat aina mittatilaustyötä. Ovia tarvitaan esimerkiksi liiketiloihin, omakotitaloihin, porrashuoneisiin ja kivijalkamyymälöihin. Kivijalkamyymälöiden tapauksessa teetetään usein samalla myös näyteikkunat »

Asennukset ja malliasennukset tilanteen mukaan

Suurempiin kohteisiin toimitamme ovet asennettuna ja mikäli kyseessä ei ole vain vanhan oven vaihto, voi olla tarpeen myös malliasennus. Malliasennuksen yhteydessä varmistuvat mitoitukset ja päästään näkemään miltä ovi oikeasti asennettuna näyttää.

Asennuksen yhteydessä vanhat lukot on mahdollista siirtää uusiin oviin, jolloin oven vaihto ei aiheuta ylimääräistä häiriötä esim. taloyhtiöön, jossa muuten menisi paljon avaimia vaihtoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin kun haluat tammiovet mittatilaustyönä, parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettuna. Meiltä saat myös saunanovet mittatilaustyönä. Täältä löytyvät ajantasaiset yhteystiedot »

Tammiovi asennettuna kohteeseen