Info

“Saako teiltä igluihin ovia?” – Lepolan Puusepät on nähnyt vuosikymmenten aikana kaiken

Lepolan Puusepät on perheyritys, joka on ollut monessa mukana. Yritys on valmistanut puisia ikkunoita ja ovia suojeltuihin kohteisiin, kerrostaloihin ja jopa igluihin Lapissa.

Mitä puusepäntyönä valmistettu ovi maksaa?

Moni hakee kotiinsa persoonallista ilmettä teettämällä ovet mittatilaustyönä. Puusepäntyönä valmistuu uniikki tuote, oli kyseessä sitten saunanovi, sisäovi tai ulko-ovi. Hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten materiaalivalinnat ja pintakäsittely.

Tilaa mittatilausikkunat ja -ovet hyvissä ajoin

Kun ovet ja ikkunat tehdään mittatilaustyönä, toimitusaika saattaa venyä pitkäksi. Etenkin keväällä, kesällä ja alkusyksyllä Lepolan Puuseppien verstaalla on kiirettä, joten tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Perinneikkunat ja niiden hinta

Valmistamamme perinneikkunat vastaavat ulkomuodostaan huolimatta myös nykypäivän energiatehokkuusvaatimuksia. Halutun aikakauden tyyli voi näkyä ikkunassa hyvinkin voimakkaasti, ilman että se vaikuttaa negatiivisesti ikkunan käyttöominaisuuksiin.

Mitä jokaisen tulisi tietää puun pintakäsittelystä ja huollosta?

Viimeksi kerroimme mitä jokaisen tulisi tietää eri puulajeista. Nyt aiheena on puun säilytys, pintakäsittely ja huolto, jotka kaikki vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka hyvin puuosat kestävät säätä ja pitkäaikaista käyttöä.

Mitä jokaisen tulisi tietää eri puulajeista?

Jokaisen tulisi tietää muutama perusasia eri puulajeista, sekä niiden ominaisuuksista ja käyttökohteista.
Kullakin puulajilla on omat erityispiirteensä, joiden ansiosta niitä suositaan eri käyttötarkoituksissa. Tutustu eri puulajeihin.

Ovi- tai ikkunahankintaa tekemässä? Huomioi nämä asiat!

Ovien ja ikkunoiden hankkimiseen liittyy monia asioita, jotka vaikuttavat hintaan, toimitusaikaan ja/tai toteutustapaan. Kaikkia asioita ei kuitenkaan välttämättä tule ajatelleeksi, joten kokosimme listan asioista, jotka kannattaa huomioida tarjouspyyntöä tehdessä.

Check

Perinneikkunoiden ja suojelukohteiden erityisosaaja

Check

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun

Check

Laadunvalvonta kaikissa työvaiheissa ja asennuksen jälkeen

Check

Lähes 60 vuoden kokemus

Lepolan Puusepät Oy

020 7912 650
info@lepolanpuusepat.fi

Teollisuustie 5
09220 Sammatti

Seuraa meitä somessa

Instagram

Copyright © 2024 Lepolan Puusepät Oy